Veganský mugcake

Ingredience:
50 g špaldové celozrnné mouky
špetka prdopeče
1 lžička třtinového cukru (použila jsem třtinový skořicový cukr)
podle chuti: skořice, kakao, káva, vanilka,...
1 lžička oleje (já použila kokosový)
2 lžičky agáve sirupu 

Postup:
Do hrnečku dáme nejprve suché ingredience, tj.: mouka, prdopeč, třtinový cukr, kakao (v mém případě). V druhé misce si smícháme mléko se sladidlem a olejem, přilijeme ke směsi do hrnečku a promícháme. Vzhledem k tomu, že těsto hodně vyběhne plníme hrneček do 1/3 (maximálně 1/2). Dáme ho do mikrovlnky asi na 1,5 minuty. Skvělá snídaně je na světě, můžete přidat arašídové máslíčko, dozdobit ovocem, nebo jak já ráda říkám, čímkoliv na co máte právě chuť! :)
 

Autor: Blogerka Jíme zdravě

Blog-datum13.12.2016
ReceptyDezerty, Vegan
Blog-autorBlogerka Jíme zdravě
SurovinyAgávový sirup, Arašídové máslo, Kokosový olej, Mandlové mléko, Třtinový cukr