Vegan čokoláda s arašídovým máslem

Složení:
1 šálek kokosového oleje
1 šálek nesoleného arašídového másla
2 šálky raw kakaového prášku
1 šálek vypeckovaných datlí
špetka mořské soli

Postup:
Namočte datle do horké vody na dobu 20 minut, aby byly měkké a lepkavé.
Pokud je váš kokosový olej tuhý vložte jej také do teplé vody, abyste měli tekutou olejovou konzistenci.
Vložte všechny ingredience (kromě arašídového másla) do vysokorychlostního mixéru a pořádně promíchejte.
Nakonec přidejte arašídové máslo a znovu promíchejte.
Rovnoměrně rozprostřete čokoládu do požadované formy a vložte do chladničky po dobu 1 hodiny.


Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum9.11.2016
ReceptyDezerty, Ostatní, Vegan
Blog-autorAdriana Nagyová
SurovinyArašídové máslo, Datle, Kakaový prášek, Kokosový olej, Mořská sůl