Where to buy
You can buy our products in healthy grocery shops, e-shops with healthy nutrition, selected on-line pharmacies, Teta drugstores and in Electro World.
Budete potřebovat na těsto:
1 hrnek mandlí
1/4 hrnku rozinek
1/2 hrnku kešu
1/2 lžičky skořice
1/2 lžičky zázvoru
1/8 nového koření
1/4 lžičky vanilkového extraktu
špetka soli
Jak na to:
Všechny suroviny dejte do mixéru a mixujte dokud nevznikne lepkavé těsto – to by mělo trvat asi minutu nebo dvě. Těsto zabalte do pečícího papíru a dejte do ledničky na 40 až 60 minut.
Mezitím, co těsto necháte odpočívat v lednici, si připravte polevu.
Na kokosovo-vanilkovou polevu budete potřebovat:
1/2 hrnku kokosového másla
2 lžičky javorového sirupu
1/2 lžičky vanilkového extraktu
Jak na to:
Vše vložte do misky a ručním mixérem míchejte asi minutu až bude mít směs požadovadou konzistenci. Polevu nechte při pokojové teplotě.
Těsto vyndejte z lednice, dejte na pečící papír a přikryjte dalším kusem papíru. Těsto vyválejte a pomocí klasických vykrajovátek na perníčky vykrájejte do požadovaných tvarů.
Perníčky ozdobte polevou, sušenými goji plody, chia semínky, oříšky, semínky, rozinkami nebo dalšími oblíbenými raw potravinami.
Perníčky uchovávejte v lednici ve vzduchotěsném obalu. Takto uložené Vám vydrží až 2 týdny.
Zdroj: http://vegukate.com/post.php?s=2014-12-12-raw-gingerbread-cookies
Autor: Denisa Procházková
Blog-autor | Denisa Procházková |
Blog-datum | 11.12.2015 |
Suroviny | Kešu, Mandle, Rozinky, Vanilkový extrakt |
Recepty | Dezerty, RAW, Vánoční |
You can buy our products in healthy grocery shops, e-shops with healthy nutrition, selected on-line pharmacies, Teta drugstores and in Electro World.
Do you run an healthy grocery shop, pharmacy or anything else and you would like to resell our products?
Helpful links
Contact us