Raw jahodový koláč

Složení:
Těsto:
1 šálek kešu
1 hrnek sušeného kokosu
⅔ šálku datlí

Náplň:

2 šálky kešu

2 šálky jahod

½ šálku kokosového oleje

½ šálku medu

¼ šálku citrónové šťávy

4 šálky jahod (rezerva)

 

Postup:
Ingredience na těsto míchejte v kuchyňském robotu po dobu 3 minut. (Směs bude nejdříve příliš hustá, ale nelekejte se.)
Stiskněte těsto do formiček a vyklopte ho.
Ingredience na nádivku kromě kešu a 4 šálků jahod vložte do mixéru. Rozmixujte do hladka.
Přidejte kešu a směs znovu promíchejte do hladka.
Zbývající jahody si nakrájejte na kostičky a přidejte do jahodové nádivky a promíchejte jen vařečkou, aby jahody zůstali v celku.
Naplňte do hotových dortíků a můžete konzumovat. :)

 
Doba použitelnosti:
okamžitě užívat
Časová náročnost: 12 minut
Počet porci: 10

Autor: Patricie Patková

Blog-datum27.5.2016
ReceptyDezerty, RAW
Blog-autorPatricie Pátková
SurovinyDatle, Kešu, Kokos strouhaný, Kokosový olej