RAW Dýňový koláč

Ingredience:
Korkus:

½ šálku makadamových ořechů (vlašské, pekanové)
½ šálku datlí
¼ šálku kokosu
⅛ lžičky mořské soli

Dýňový koláč náplň:
2 šálky kešu ořechů
1 šálek nasekané dýně
1 šálek nasekané mrkve
½ šálku kokosového oleje
½ šálku yaconu
½ šálku vody
1 lžíce vanilky
¼ lžíce mořské soli
1 lžička skořice
⅛ lžičky nového koření
⅛ lžičky muškátového oříšku

Postup:
Rozmixujte ořechy datle, kokos a sůl. Směs namačkejte do koláčové formy. Všechny ingredience na dýňový koláč rozmixujte do hladka a nalijte na korpus do koláčové formy. Nechte v mrazáku alespoň 4 hodiny.

Autor: Denisa Procházková

Blog-autorDenisa Procházková
Blog-datum6.3.2017
SurovinyDatle, Kešu, Kokos strouhaný, Kokosový olej, Makadamia oříšky, Mořská sůl, Pekanové ořechy, Vlašské ořechy, Yacon
ReceptyDezerty, RAW