Raw čokoládové brownies

Složení:
Základ
1 šálek pohankové krupice
½ šálku vlašských ořechů
¼ šálku kakaového prášku
¼ šálku agáve sirup
2 datle

Raw čokoládová náplň
½ šálku kokosového másla
¼ šálku agáve sirup
¼ šálku kakaového prášku


Čokoládová poleva
1/3 kokosového oleje
¼ šálku kakaového prášku
¼ agávový sirup

Postup:

Základ
Pohanku a ořechy pořádně rozmixujte. Pak přidejte kakaový prášek, agáve, datle a vypracujte lepkavé těsto. Náplň vložte na plech nebo do požadované formy a rovnoměrně promačkejte.
Čokoládová náplň
V misce smíchejte rozpuštěné kokosové máslo, agáve a kakaový prášek. Čokoládovou náplň nalijte na základ a vložte do chladničky dokud si nepřipravíte čokoládovou polevu.
Čokoládová poleva
V misce rozmíchejte rozpuštěný kokosový olej, kakaový prášek, agáve. Nalijte na vrch a vložte na hodinu do mrazničky. Po dokončení nakrájejte na plátky. Brownie vydrží v lednici po dobu jednoho týdne.


Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum27.6.2016
ReceptyDezerty, RAW, Vánoční
Blog-autorAdriana Nagyová
SurovinyAgávový sirup, Datle, Kakaový prášek, Kokosový olej, Pohanková mouka, Vlašské ořechy