Quinoa s květákem a piniovými oříšky

Složení:
2 šálky zeleniny
kuřecí vývar
1 hrnek quinoi
1 1/2 šálku dušeného květáku
2 lžíce opékaných piniových oříšků
2 lžíce rozinek
4 lžičky extra panenského olivového oleje
2 lžičky citronové šťávy
1/2 lžičky jemně strouhané citronové kůry
Nasekaná čerstvá petrželka na ozdobu
Hrubá mořská sůl a čerstvě mletý černý pepř, podle chuti

Postup:
Přiveďte k varu kuřecí vývar v malé pánvi a vmíchejte quinou. Přikryjte a duste na mírném ohni - 20-25 minut. Přidejte ostatní suroviny, dochuťte  solí, pepřem a citronovou šťávou. Podávejte teplé nebo při pokojové teplotě.

Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum21.3.2017
ReceptyHlavní chod, Ostatní, Salát
Blog-autorAdriana Nagyová
SurovinyPiniové oříšky, Quinoa, Rozinky