Fitness kinder mléčný řez

Ingredience:
4 vejce
3 lžíce kakaa
1 lžíce bramborového škrobu (nemusí být)
2 lžíce medu nebo stévie

Náplň:
400 g jemného tvarohu
sladidlo podle chuti

Postup:
Žloutky vyšleháme spolu se sladidlem do tuhé pěny. Přidáme kakao škrob a nakonec jemně přimícháme i našlehaný sníh. Těsto nalijeme na větší plech a pečeme na 220 °C asi 12 minut. Upečené těsto necháme vychladnout a rozkrojíme na polovinu. Tvaroh ušleháme se sladidlem. Plát potřeme náplní a zakryjeme druhým plátem. Nádivku uhladíme po krajích a necháme ztuhnout v lednici.

Autor: Dana Hanková

 

 

Blog-datum2.2.2017
ReceptyDezerty
Blog-autorDana Hanková
SurovinyKakaový prášek, Stévie