Čokoládově dýňový koláč

Složení:
Korpus:
2 šálky pekanových ořechů
¼ šálku raw kakaového prášku
4
vypeckované datle
1 lžíce kokosového oleje

Náplň:
1 šálek dýňového pyré
½ šálku kešu másla
½ šálku kokosové moučky
4 vypeckované datle
1 lžíce kokosového oleje
1 lžička vanilkového extraktu
¼ lžičky muškátového oříšku
mletý hřebíček
1 šálek kousků vegan čokolády

Postup:
Korpus:
Všechny ingredience na korpus rozmixujte do drobivé konzistence.
Směs vložte na plech a pevně stiskněte po celé ploše.
Dejte na stranu.

Náplň:
Rozmixujte kešu máslo a datle do krémové konzistence.
Přidejte zbývající ingredience (kromě kousků čokolády) a znovu dobře rozmixujte.
Směs si přeložte do mísy a snadno přimíchejte kousky čokolády.
Nádivku rozprostřete na hotový korpus a vložíme do lednice na 30 -60 minut nebo dokud nebude koláč tuhý.


Autor: Kristýna Slámová

Blog-datum24.10.2016
Blog-autorKristýna Slámová
SurovinyČokoláda, Datle, Kakaový prášek, Kešu mléko, Kokosová mouka, Kokosový olej, Pekanové ořechy, Vanilkový extrakt