Chlorella kuličky

Složení:
2 šálky strouhaného kokosu
1/3 šálku javorového sirupu
2 lžíce kokosového oleje
1 lžička chlorella prášku
¼ lžičky mořské soli nebo himalájské soli
200 g hořké čokolády

Jak na to:
1. Smíchejte kokos, javorový sirup, sůl, chlorellu a kokosový olej ve velké míse.
2. Tvarujte směs do kuliček a umístěte na plech.
3. Dejte na cca 15 minut ztuhnout do mrazáku.
4. Poté rozpustěte čokoládu ve vodní lázni a ponořte do ní každou kuličku.
5. Dejte okapat na mřížku a po zachnutí čokolády uchovávejte v lednici.


Autor: Denisa Procházková

Blog-datum24.2.2016
ReceptyOstatní, Vánoční
Blog-autorDenisa Procházková
SurovinyČokoláda, Himalájská sůl, Chlorella prášek, Javorový sirup, Kokos strouhaný, Kokosový olej