Bezlepkové skořicové palačinky

Složení:
1 šálek mléka
1 vajíčko
1 čajová lžička agáve
1 čajová lžička vanilkového extraktu
1 ½ šálku rýžové mouky
1 čajová lžička prášku do pečiva
½ lžičky skořice
½ lžičky mořské soli
½ šálku borůvek
1 čajová lžička kokosového oleje
2 lžičky javorového sirupu

Postup:
Rozšlehejte vajíčka s agave sirupem, vanilkou a mlékem.
V misce zkombinujte rýžovou mouku, prášek do pečiva a mořskou sůl.
Do řídké směsi pomalu přidávejte směs z mouky a nakonec přimíchejte borůvky.
Na pánvi si nechte rozpustit kokosový olej a na mírném ohni pečte dozlatova palačinku z obou stran.
Palačinku podávejte s borůvkami a javorovým sirupem.


Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum5.10.2016
ReceptyDezerty
Blog-autorAdriana Nagyová
SurovinyAgávový sirup, Javorový sirup, Kokosový olej, Mořská sůl, Vanilkový extrakt