Baobab citrónové kuličky

Složení:
4 lžíce rýžového sirupu
1 lžíce baobab prášku
5 lžic kokosového oleje
2 ½ šálku neslazeného strouhaného kokosu
1 šálek namočených mandlí
šťáva z 1 ½ citrónu
kůra z 1-2 citrónu
špetka vanilky
špetka růžové soli
1 šálek strouhaného kokosu na obalování

Postup:
Namočte mandle přes noc na dobu 8-12 hodin.
Odstraňte z mandlí slupku.
Mandle, baobab, kokosový olej, strouhaný kokos, citronovou šťávu, citronovou kůru, vanilku rozmixujte do hladké pasty.
Vytvarujte kuličky a obalte v sušeném kokosu.
Hotové kuličky umístěte do mrazáku po dobu 2 hodin.

Autor: Patricie Pátková

Blog-datum28.3.2017
ReceptyDezerty, Vánoční
Blog-autorPatricie Pátková
SurovinyBaobab prášek, Himalájská sůl, Kokos strouhaný, Kokosový olej, Mandle